Tur til Maribo m/overnatning – 18. jun. 2021

Ang. Langtur til Mariebo næste weekend. (fre. d18/6)
Planen er at vi mødes i Greve Roklub fredag kl. 18.30, og så går turen afsted i fælleskørsel, til Mariebo Roklub, hvor vi har fået lov at låne både.
Vi kan lige nå at få en kort aftentur, før at vi checker ind for aftenhygge og natten.
Lørdag, tager vi så den længere tur rundt i det smukke øhavet og finder et flot og hyggeligt sted at spise vores frokost.
langturen sigtes på at slutte senest ved en 15 tiden igen. eller hvornår det vil passe bedst.
Plan er at vi overnatter i Mariebo roklubs lokaler.
(Dog har de lige meldt at de faktisk har generalmøde i deres roklub om fredagen, Kim og Jeg er i gang med at finde ud af en anden overnatningsområde, her kommer ny info ASAP.
vores B Plan er at så mødes vi lørdag i Greve Roklub og kører afsted med Mariebo til en endags langtur uden overnatning.
Mere info om dette, senest tirsdag morgen.
man kan stadig nå at tilmelde sig på holdsport.:
Kategorier: Seneste nyt