NYT FRA GREVE ROKLUB – MAJ 2021 – 2

NYT FRA GREVE ROKLUB – MAJ 2021 – 2

Åbent hus – 8/5-2021 kl. 10 – 14

Der er stor tilslutning til åbent hus på lørdag. Der er på forhold 22 som har meldt sig til en prøvetur i enten kajak eller inrigger, så vi kan forhåbentlig se frem til at der bliver mange nye ansigter i klubben i løbet af sommeren.

Heldigvis er loftet for forsamlingsforbuddet blevet hævet, så vi må være op til 50 ad gangen udendørs, så det er muligt at få det til at fungere uden de store problemer. Vi skal blot huske at holde afstand mv.

Kom forbi og vær med. Det bliver tørvejr med vestlig vind på lørdag, så alt er perfekt.

Klubaften med fællesspisning 12/5-21 kl. 19

Grænsen for hvor mange vi må være sammen indendørs er også hævet, nu til 25 personer og det betyder at det er muligt at vi atter kan holde klubaften med fællesspisning og første gang bliver på onsdag 12/5.

Kirsten laver dejlig mad til os. Menuen er thai kylling med rød karry, kokosmælk og ris. Tilmeld dig på holdsport. Skal du have en frisk tur på vandet forinden skal du møde kl. 17 og tilmelde dig særskilt hertil også på holdsport.

Roertræf på Mosede Fort 13/5-21

Skal du med på tur Kristi Himmelfartsdag, hvor vi forhåbentlig får besøg af vores naboklubber som kommer roende til Mosede Fortet. Vi mødes i klubben kl. 10 og ror dem i møde og følges med dem til fortet, hvor vi går i land og nyder den medbragte madpakke. Vi regner med at være ved fortet kl. 12. Efter vi har spist og fået kaffe mv. bliver der også tid til lidt leg inden vi ror hjem igen. Meld dig til på holdsport – det er under rubrikken sociale arrangementer.

Generalforsamling 26/5-21 kl. 18.30

Loftet for forsamlinger vil 26/5-21 formentlig være hævet til 50 personer indendørs, hvilket betyder at vi kan gennemføre den ordinære generalforsamling for både roklubben og roklubbens venner.

Det foregår i Greve Borgerhus i GBH salen på 1. sal. Roklubbens Venner serverer sandwich til alle, ligesom der er øl, vand og kaffe/te. Det træder i stedet for den almindelige klubaften med fællesspisning og i dagens anledning

For at være sikker på at der er tilstrækkeligt med mad og drikkevarer bedes I tilmelde Jer på holdsport under rubrikken sociale arrangementer.

Når der er tale om et indendørs arrangement af denne karakter kræves det er deltagerne kan fremvise et coronapas som viser at de enter er færdig vaccineret, har haft covid19 eller har en negativ test som er mindre end 72 timer gammel. Vi kender ikke de konkrete krav for kontrol, men regner med at der vil være tale om stikprøvekontrol. For at gøre tingene nemmere for alle parter vedlægges en tro- og loveerklæring som deltagerne kan udfylde og medbringe, så vi dermed kan dokumentere at tingene er som de skal være, hvis vi bliver kontrolleret af myndighederne.

Inspirationsdag 22/5-21 kl. 10

Endelig husk også at der er inspirationsdag 22/5-21 med Maria Vraa Schouw-Petersen 22/5-21, hvor du kan få input til hvordan vi kan få endnu flere spændende oplevelser på vandet.

Kategorier: Seneste nyt