NYT FRA GREVE ROKLUB – MARTS 2021 – 2

Klargøring af bådebro 20/3-21 kl. 9

Vi skal have gjort bådebroen klar til rosæsonen og derfor mødes vi 20/3-21 kl. 9, hvor vi lægger ristene ud igen.

Derfor mød op og vær med til at få det hele klaret. Der serveres grillede pølser med brød når arbejdet er færdiggjort. For at være sikker på at der er nok til alle må du gerne tilmelde dig på Holdsport under sociale aktiviteter.

Standerhejsning 27/3-21 kl. 13

Vi hejser standeren 27/3-21 kl. 13. Hvis du ikke kan være fysisk tilstede er det muligt at deltage virtuelt via Teams. Kontakt Allan hvis du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Efter standerhejsningen serveres der ristede pølser med brød til de fremmødte, selvfølgelig udendørs.

Sæsonplanen for 2021 er ved at være klar og vil blive lagt ind på Holdsport og sat op i kalenderen på hjemmesiden, så du kan se hvornår der sker noget som du gerne vil være med til.

Der bliver som sædvanlig faste rovagter for inriggere mandag, onsdag og torsdag kl. 18.30, hvor der både vil være instruktører og styrmænd tilstede. For kajakker er der instruktion mandag og torsdag kl. 18. Det skal dog bemærkes at for helt nye kajakroere skal vandet helst være over 10 grader varmt, da risikoen for at falde i vandet er stor.

Du kan allerede nu begynde at tilmelde dig på Holdsport. Det gælder også hvis du vil ro morgenroning tirsdag og fredag eller formiddagsroning tirsdag og torsdag.

Kontrol af redningsveste

Vi har foretaget kontrol af vores oppustelige redningsveste og de er alle i orden og klar til brug. Der mangler dog tjek af 3 veste, som vi regner med befinder sig hos nogle af de aktive medlemmer. Hvis du har en vest derhjemme så bedes du veje gaspatronen. Den skal veje 102 gram. Du skal efterfølgende give besked til Allan om resultatet og samtidig oplyse det nummer vesten har.

Fælles vandretur 6/3-21

Vi var 8 friske medlemmer som mødte op til en dejlig vandretur i Hundige Strandpark. Vi gik langs vandet til Arken, hvor der var tilbud om at få en covid19 test, som flere af deltagerne benyttede sig af. Derfra gik vi rundt om indsøen og tilbage mod Greve Marina. På vejen fik vi set trolden som gemmer sig under broen over søen. Vi fik gået i alt 7,3 km i sol og blæst.

Kategorier: Seneste nyt