50 års jubilæum – reception 19/2-2022 kl. 13-15

Greve Roklub fylder 50 år og i den anledning holder vi reception lørdag 19. februar 2022 fra kl. 13 – 15 i klubhuset på Mosede Havn.
Vi ser frem til at nuværende og tidligere medlemmer samt naboer, venner og samarbejdspartnere vil være med til at gøre denne begivenhed til en uforglemmelig dag.
Hvis der skulle være nogen som i den anledning ville betænke roklubben med en gave, så er vores største ønske at få penge til at købe en ny båd. Derfor kan der enten indsættes eventuelle bidrag på klubbens Hus- og bådefonds konto i Nordea reg.nr. 2343 konto nr. 1185 718 456 eller via DFfR’s gavegiro, hvor beløbet kan fratrækkes i skat. DFfR’s gavegiro findes på roning.dk under rubrikken Kerneydelser/viden/DFfR gavegiro. Husk at påfør at det er en gave til Greve Roklub.