Reception – 50 års jubilæum – 19. feb. 2022, kl. 12.30

Vi holder reception i anledning af at Greve Roklub fylder 50 år. Vi tyvstarter lidt for det er først den 23. februar, at det er præcis 50 år siden, at Greve Roklub blev stiftet.
Kom og få et glas og lidt snacks – og en snak om årene, der er gået. Samtidig kan vi jo også snakke om de år, som vi ser frem mod i Greve Roklub.
Til dette arrangement er der også inviteret “folk udefra”. Måske kommunen og andet godtfolk kigger forbi.

Udover dette lidt formelle arrangement, så holder vi også et brag af en rofest, hvor vi skal fejre de 50 år. Det bliver den 11. juni, særskilt tilmelding til festen, også her på holdsport.

Reception – 50 års jubilæum – 19. feb. 2022, kl. 12.30

Vi holder reception i anledning af Greve Roklubs 50-års jubilæum. Vi tyvstarter lidt for det er først den 23. februar, at det er helt præcis 50 år siden, at Greve Roklub blev stiftet.
Kom og få et glas og lidt snacks – lad os sammen vise flaget, snakke om årene der er gået – og så selvfølgelig også se frem mod de kommende sæsoner i Greve Roklub.
Til dette arrangement er der også inviteret “folk udefra” – måske kommunen og andre roklubber kigger forbi.

Så dette arrangement er det rent formelle – vi holder også en jubilæumsfest alene for medlemmer af roklubben. Det sker lørdag den 11. juni, særskilt tilmelding hertil, også på holdsport.

Julefrokost – 4. dec. 2021, kl. 12.30

Vi mødes til julefrokost i klubhuset. Det er sammenskudsgilde, så alle tager en ret med. Skriv i chatten hvad du tager med, selvfølgelig gerne noget som andre ikke allerede har valgt at tage med. Drikkevare sælges som altid til klubvenlige priser. Har du brug for yderligere information, så kontakt Jens Revall på 21557649.