NYT FRA GREVE ROKLUB – Juni 2022

Jubilæumsfest 11/6-22 kl. 18

Der er tilmeldt 59 til vores jubilæumsfest 11/6, så der er lagt op til en aften med masser af liv og fest. I den forbindelse må deltagerne meget gerne bidrage med festlige indslag som f.eks. sange og lignende.

Vi får leveret maden fra Jenners Seaside og der bliver tale om en 3-retters menu: Forret: Salat med plukket laks, bagte tomater, ærteskud og estragon mayo. Hovedret: Helstegt oksecuvette med sauce bordelaise, kartoffel gratin samt salat og Dessert: Jordbær-rabarber trifli. Til kaffen vil Enrique og Anne-Mette lave en rabarbertærte. Det kan købes vin, øl, vand og drinks til de sædvanlige klubpriser.

Når vi er færdige med at spise spiller Hitfingers op til dans, så det også bliver muligt at få lidt motion ovenpå et dejligt måltid mad.

Vi slutter det hele af med lidt natmad, hvor vi tænder grillen og rister nogle pølser, mens vi rydder op.

Inden vi kommer så langt skal der lige klares nogle praktiske ting med at rydde bådhallen og pynte op mv. Det vil være dejligt hvis mange møder op og er med til at klare opgaven så det bliver så overkommeligt som muligt. Det betyder at der ikke vil være roning og instruktion i perioden fra 9/6 til 12/6.

Vi starter med at rydde bådhallen torsdag 9/6-22 kl. 15. Vi skal have alle både ud og taget hyldeknægte ned samt stille pavillonen op. Fredag 10/6-22 kl. 14 mødes vi igen og sætter borde og stole op samt dækker bord og pynter op, så det hele er klart til festen om lørdagen. Søndag 12/6-22 kl. 10 mødes vi efter en fantastisk fest og rydder op og sætter bådene på plads igen, så alt er klart til at vi kan komme på vandet igen mandag 13/6.

Fællestur til Brøndby Havn for inrigger og kajakker

Lørdag 4/6-22 går turen mod nord til Brøndby Havn. Vi skal ud og have en masse dejlige ro oplevelser i vores daglige ro farvand.

Tilmeld dig på Holdsport under rubrikken weekend roning.

Kom ud og få frisk luft i lungerne og sol på kroppen sammen med dejlig motion i pinsen.

Fællestur på Københavns kanaler lørdag 18/6-22 kl. 9

Vi skal her på den traditionelle fællestur til Københavns Havn, hvor vi låner både i Amager Roklub og ro gennem Frederiksholm Kanal og videre ud til Langelinie og Trekroner, hvor den medbragte madpakke skal fortæres. Derefter går turen tilbage forbi Operaen og Holmen og ind i Christianshavns Kanal, hvor det er tid til kaffe og kage. Når kaffen er nydt ror vi det sidste stykke tilbage til ARK. Det er en tur med mange oplevelser, hvor både kajakroere og inriggerroere kan være med. Tilmeld dig på Holdsport.

Pointkaproning

Der har nu været 4 gange hvor vi har haft pointkaproning, senest 1/6.

Ved løbet 1/6 kunne vi ro hos os selv. Vi var desværre kun 5 til inriggerløbet, da vi fik et afbud i sidste øjeblik, så vi roede en god tur til Olsbækken og alle fik 4 point.

Kajakløbet var mere interessant da der var 5 deltagere som dystede. Her blev resultatet at Nis blev nr. 1 efterfulgt af Katja, Søren, Gry og Gitte.

Vi ser frem til at der næste gang 15/6, hvor vi igen skal dyste om det individuelle klubmesterskab.

Dagen blev afsluttet med dejlig mad, denne gang rødspættefilet og fiskefrikadeller med nye kartofler og salat, som Mariann havde lavet til vores klubaften.

Nedenfor kan du se stillingen efter de første 4 løb:

Pointkaproning 2022 Inrigger

Resultat 20/4-22 + 4/5-22 + 18/5-22 + 1/6-22